Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Pumpkin & Bat Duo 854049

Creëer een spookachtige Halloween-sfeer met deze LEGO Iconic Pumpkin & Bat Duo set (854049). Bouw een pompoen en een vleermuis gemaakt van LEGO-stenen, beide met verstelbare vleugels. Met griezelige gezichtenstickers en een touwtje om op te hangen, is dit een perfect cadeau en decoratie voor jong en oud tijdens Halloween. Bestel nu voordat het uitverkocht raakt!

Waar is LEGO Pumpkin & Bat Duo 854049 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
131
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
854049
lego insiders punten icoon
65
punten

Maak een spookachtige Halloween-sfeer met deze bouwbare LEGO® Iconic Pompoen & Vleermuis Duo (854049). Een schattig, seizoensgebonden cadeau-idee voor kinderen en een gezellige activiteit voor LEGO-fans van alle leeftijden. Dit setje bevat een pompoen en een vleermuis, beide gemaakt van LEGO-stenen en met verstelbare vleugels. De set wordt geleverd met eenvoudig te volgen, geïllustreerde bouwinstructies. Elk mini bouwwerk heeft een griezelig gezichtensticker en een touwtje om het op te hangen tussen andere Halloween versieringen.

Duik in de betoverende wereld van Halloween met deze LEGO Iconic Pumpkin & Bat Duo! Deze geweldige set is perfect om een spookachtige sfeer te creëren tijdens de griezeligste tijd van het jaar. Met slechts een paar simpele stappen kun je je eigen pompoen en vleermuis bouwen. Het is een perfect cadeau voor jonge kinderen die dol zijn op LEGO, maar ook voor volwassenen die graag hun creatieve kant willen laten zien.

Of je nu een Halloweenfeestje organiseert of gewoon je huis wilt versieren, deze LEGO Iconic Pumpkin & Bat Duo is een absolute must-have! De bouwbare pompoen en vleermuis zijn niet alleen leuk om te maken, maar ook om op te hangen aan je deur, in je tuin of in je kamer. Gebruik het touwtje en laat de pompoen en vleermuis zweven tussen andere enge Halloween decoraties. Zo creëer je een atmosfeer waar iedereen versteld van zal staan!

Deze LEGO-set is ontworpen voor zowel jonge kinderen als volwassenen en is geschikt voor LEGO-fans van alle leeftijden. Met de verstelbare vleugels van de vleermuis kun je hem in verschillende posities zetten, wat voor extra speelplezier zorgt. De griezelige gezichtenstickers geven de pompoen en vleermuis een extra angstaanjagende touch, waardoor ze perfect passen bij de Halloween-sfeer.

Met de eenvoudig te volgen, geïllustreerde bouwinstructies kun je gemakkelijk aan de slag en binnen no-time je eigen LEGO Iconic Pumpkin & Bat Duo bouwen. Bouwen met LEGO bevordert niet alleen de creativiteit en bouwvaardigheden, maar ook de fijne motoriek en concentratie van kinderen. Het is de ideale activiteit om samen met vrienden of familie te doen, of om jezelf even helemaal in te verliezen.

Dus waar wacht je nog op? Haal deze LEGO Iconic Pumpkin & Bat Duo nu in huis en maak je klaar voor een spookachtige Halloween! Breng de magie van LEGO tot leven en geniet van urenlang bouw- en speelplezier. Creëer je eigen enge Halloween-wereld en maak indruk op al je vrienden met je fantastische LEGO-creatie.

Let op: dit LEGO Iconic Pumpkin & Bat Duo setnummer is erg populair en kan snel uitverkocht raken. Wacht dus niet te lang en bestel nu om teleurstelling te voorkomen. Maak van jouw Halloween een onvergetelijke ervaring met deze geweldige LEGO-set!
"

Laatste update: 2023-12-29 09:43:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71314

Stormbeest

foto van lego set5006225

HYPE X LEGO® NINJAGO® zwart Just Hype T-shirt met gezichten voor kinderen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.