Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lady Liberty Key Chain 854082

Voeg een vleugje Amerikaanse geschiedenis toe aan je dagelijkse leven met de Lady Liberty Sleutelhanger (854082) van LEGO. Deze minifiguur van het iconische Amerikaanse vrijheidsstandbeeld is bevestigd aan een stevige metalen ring en ketting. Hij blijft stevig vastzitten aan sleutels, tassen en portemonnees en zorgt ervoor dat je opvalt in de menigte. Bestel nu en voeg deze unieke LEGO minifiguur toe aan je collectie voordat hij uitverkocht is.

Waar is LEGO Lady Liberty Key Chain 854082 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
854082
lego insiders punten icoon
39
punten

Laat de legofan in jou stralen met de Lady Liberty Sleutelhanger (854082). Deze minifiguur van het iconische Amerikaanse landmerk is bevestigd aan een stevige metalen ring en ketting. Hij blijft stevig vastzitten aan sleutels, tassen en portemonnees en zorgt ervoor dat de bezittingen van elke legofan opvallen in de menigte.

Met de Lady Liberty Sleutelhanger voeg je een vleugje Amerikaanse geschiedenis toe aan je dagelijkse leven. Deze minifiguur is een eerbetoon aan het beroemde vrijheidsstandbeeld dat de waarden van vrijheid en hoop symboliseert. Met haar verheven arm en de iconische kroon op haar hoofd is ze direct herkenbaar en een echt pronkstuk voor je verzameling.

De sleutelhanger is niet alleen een geweldig accessoire voor je sleutelbos, maar ook voor je tas of portemonnee. Hij is gemaakt van duurzaam materiaal en blijft dankzij de stevige bevestiging altijd op zijn plek. Of je nu onderweg bent naar school, werk of naar een legofan-evenement, met de Lady Liberty Sleutelhanger maak je gegarandeerd indruk.

Laat je creativiteit de vrije loop en voeg de Lady Liberty Sleutelhanger toe aan je LEGO® collectie. Combineer haar met andere minifiguren en creëer je eigen unieke displays en diorama's. Of geef haar cadeau aan een vriend of familielid die dol is op LEGO. Met deze sleutelhanger geef je niet alleen een stukje Amerikaanse geschiedenis, maar ook een stukje LEGO-passie.

Ontdek ook de andere LEGO sleutelhangers en breid je collectie uit met legendarische minifiguren. Kies bijvoorbeeld voor de stoere piraat, de schattige dieren of de coole superhelden. Mix en match ze naar hartenlust en maak je sleutelbos, tas of portemonnee helemaal eigen.

Bestel nu de Lady Liberty Sleutelhanger (854082) en voeg een vleugje Amerikaanse flair toe aan je dagelijkse avonturen. Laat je creativiteit stralen en maak je verzameling compleet met deze unieke LEGO minifiguur. Aarzel niet, deze legofan-musthave wil je niet missen!

Let op: De Lady Liberty Sleutelhanger (854082) is een exclusieve LEGO set en is slechts beperkt verkrijgbaar. Wees er snel bij en voeg deze eyecatcher toe aan je verzameling voordat hij uitverkocht is. Mis deze kans niet om een stukje Amerikaanse geschiedenis in handen te krijgen. Bestel vandaag nog en laat je LEGO-dromen uitkomen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40139

GRATIS: Peperkoek huisje

foto van lego set5007000

1-Stud Round Storage Brick – Black

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.