Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO BAGAGELABEL VAN DE LEGO® BATMAN FILM 5005273

Vertrouw je spullen toe aan de duistere ridder met dit coole Batman™ bagagelabel van DE LEGO® BATMAN FILM. Met zijn opvallende ontwerp en handige functies zorgt dit label ervoor dat je bagage altijd bij jou terugkomt. Perfect voor Batman™ fans van alle leeftijden. Bestel hem nu en neem Batman™ mee op al je avonturen!

Waar is LEGO BAGAGELABEL VAN DE LEGO® BATMAN FILM 5005273 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Batman sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005273
lego insiders punten icoon
75
punten

Vertrouw je spullen toe aan de duistere ridder met dit coole Batman™ bagagelabel van DE LEGO® BATMAN FILM. Schrijf je contactgegevens op het kaartje, schuif het in de achterkant van het label en bevestig het stevig aan je tas of rugzak. Zo weet je zeker dat je bagage altijd bij jou terugkomt!

Dit opvallende bagagelabel heeft de vorm van de stoere Batman™ figuur uit DE LEGO® BATMAN FILM. Met zijn elastische siliconen materiaal past hij perfect om je bagage heen. En met de handige Y-vormige strip kun je het label eenvoudig aan je tas of rugzak bevestigen. Zo raak je nooit meer je bagage kwijt tijdens drukke reizen!

Het Batman™ bagagelabel heeft ook een handige uitschuifbare achterkant. Hierin bevindt zich een kaartje waarop je je contactgegevens kunt noteren. Mocht je tas of rugzak onverhoopt zoek raken, dan kunnen eerlijke vinders jou direct bereiken. Zo ben je altijd goed voorbereid, zelfs in Gotham City!

Met zijn afmetingen van 14 cm lang en 8 cm breed is dit bagagelabel groot genoeg om op te vallen, maar niet te groot om onhandig te zijn. Hij past perfect op allerlei soorten bagage, van handbagage tot grote koffers. Of je nu op reis gaat naar een ver land of een dagje uit bent, dit Batman™ bagagelabel is de ideale reisgenoot.

Ben je fan van Batman™ en DE LEGO® BATMAN FILM? Dan is dit bagagelabel een must-have item voor jou! Niet alleen is het praktisch in gebruik, het is ook nog eens een stoere accessoire die je reisstijl helemaal afmaakt. Ga op avontuur met de Dark Knight en laat de wereld zien dat jij een echte Batman™ fan bent!

Dit Batman™ bagagelabel is niet alleen populair onder jongeren, maar ook onder volwassenen die dol zijn op superhelden. Of je nu een tiener bent die zijn schooltas wil personaliseren of een volwassene die zijn bagage wil onderscheiden van anderen, dit bagagelabel is perfect voor iedereen die van Batman™ houdt.

Bovendien is dit bagagelabel niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar ook als cadeau voor vrienden of familie. Wie kent er nu niet iemand die gek is op Batman™? Met dit bagagelabel geef je een origineel en praktisch cadeau waar de ontvanger zeker blij mee zal zijn. Het is een geweldig cadeau voor verjaardagen, feestdagen of zomaar als verrassing.

Kortom, vertrouw je spullen toe aan de duistere ridder met dit coole Batman™ bagagelabel van DE LEGO® BATMAN FILM. Met zijn opvallende ontwerp en handige functies zorgt dit label ervoor dat je bagage altijd bij jou terugkomt. Bestel hem nu en neem Batman™ mee op al je avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76120

Batman™ Batwing en de overval van The Riddler™

foto van lego set76137

Batman™ vs. de roof van The Riddler™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.