Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batman™ Key Chain 854235

Maak kennis met de LEGO® DC Batman™ Sleutelhanger (854235)! Deze stoere sleutelhanger is het perfecte accessoire voor jonge superhelden. Bevestig de sleutelhanger gemakkelijk aan je sleutels, tassen, rugzakken en meer. De gedetailleerde Batman minifiguur laat zien dat jij de bescherming van Gotham City op je neemt. Bestel vandaag nog en heers over de straten van Gotham City!

Waar is LEGO Batman™ Key Chain 854235 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Batman sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
854235
lego insiders punten icoon
39
punten

Ben jij klaar om in de voetsporen van Batman te treden? Maak kennis met de LEGO® DC Batman™ Sleutelhanger (854235)! Deze stoere sleutelhanger is het perfecte accessoire voor jonge superhelden. Met een echte Batman minifiguur aan een stevige metalen ketting en ring, kun je deze sleutelhanger gemakkelijk bevestigen aan je sleutels, tassen, rugzakken en nog veel meer.

Of je nu naar school gaat, een dagje uit bent met vrienden of gewoon thuis ontspant, met deze LEGO® DC Batman™ Sleutelhanger laat je overal zien dat jij de bescherming van Gotham City op je neemt. De Batman minifiguur is gedetailleerd en herkenbaar, met zijn zwarte cape, masker en bat-logo op zijn borst.

De LEGO® DC Batman™ Sleutelhanger (854235) is niet zomaar een accessoire, het is een statement. Met het iconische LEGO® merk op de ring en het minifiguur van Batman, straal je stijl en klasse uit. Het is het perfecte cadeau idee voor kinderen vanaf 6 jaar, die dol zijn op Batman en LEGO®!

Deze LEGO® DC Batman™ Sleutelhanger is niet alleen leuk voor jongere fans, maar ook voor volwassenen die hun liefde voor Batman willen laten zien. Voeg een vleugje avontuur toe aan je dagelijkse routine met deze unieke sleutelhanger. Naast het feit dat hij er geweldig uitziet, is de sleutelhanger ook nog eens praktisch. Nooit meer je sleutels kwijt dankzij Batman!

De LEGO® DC Batman™ Sleutelhanger (854235) is gemaakt van duurzaam materiaal, zodat hij lang mooi blijft, zelfs als je hem overal mee naartoe neemt. De metalen ketting en ring zijn sterk en stevig, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je sleutels veilig blijven. Of je nu aan het sporten bent of druk bent met alledaagse klusjes, je kunt altijd rekenen op de betrouwbaarheid van LEGO®.

Met de LEGO® DC Batman™ Sleutelhanger (854235) voeg je een vleugje magie toe aan je dagelijks leven. Deze sleutelhanger is niet zomaar een accessoire, het is een symbool van moed en rechtvaardigheid. Laat zien dat jij een echte superheld bent en neem Batman overal met je mee!

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog de LEGO® DC Batman™ Sleutelhanger (854235) en voeg een vleugje avontuur toe aan je sleutelbos, tas of rugzak. Laat je superkrachten zien en domineer de straten van Gotham City. Wees de held die je altijd al wilde zijn, met LEGO® en Batman aan je zijde!

Belangrijkste kenmerken:
- LEGO® DC Batman™ Sleutelhanger (854235) voor jongeren en volwassenen
- Inclusief gedetailleerde Batman minifiguur op een duurzame metalen ketting en ring
- Bevestig de sleutelhanger aan sleutels, tassen, rugzakken en meer
- Het perfecte cadeau idee voor Batman en LEGO® fans vanaf 6 jaar
- Voeg een vleugje avontuur en stijl toe aan je dagelijkse routine
- Gemaakt van duurzaam materiaal voor langdurig plezier
- Laat zien dat jij de superheld bent die Gotham City nodig heeft
- Bestel vandaag nog en heers over de straten van Gotham City met LEGO® en Batman aan je zijde!

Laatste update: 2023-12-29 09:44:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76116

Batman™ Batduikboot en het onderwatergevecht

foto van lego set76120

Batman™ Batwing en de overval van The Riddler™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.