Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ultimate Aaron 70332

Maak je klaar voor actie en avontuur met LEGO set 70332.
Ultimate Aaron is een stoere ridder met coole gadgets en een scherpe Arrow Strike NEXO Power.
De set bevat ook komische bananenaccessoires en 3 unieke NEXO Powers die je kunt gebruiken in de digitale game.
Verzamel alle sets voor de ultieme ridderervaring.

Waar is LEGO Ultimate Aaron 70332 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
82
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70332
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij klaar voor actie en avontuur in de toekomst? Dan moeten jij en Ultimate Aaron van LEGO® NEXO KNIGHTS™ de handen ineen slaan! Deze stoere, roekeloze ridder is uitgerust met supercoole gadgets en een uniek Arrow Strike NEXO Power, waarmee hij scherper mikt dan ooit tevoren.

Met deze grappige set krijg je naast Ultimate Aaron ook nog eens komische accessoires met bananen om vijanden te laten uitglijden. Hoe hilarisch is dat? Maar dat is nog niet alles. Je kunt de schilden van de set scannen om de 3 unieke NEXO Powers tot leven te laten komen in de digitale game. Daarmee kun jij je vrienden verslaan en de ultieme ridder worden!

Ultimate Aaron is niet alleen fit fysiek spel, maar ook voor digitale games. Met de 3 scannable schilden die bij de set horen, kun je unieke NEXO Powers in de digitale game vrijspelen. Zo kun je je tegenstanders verslaan en de held van de dag worden. Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Ultimate Aaron is uitgerust met 2 pijlschieters, Blazer Boog pijlenschieter en een toernooiboog om zijn vijanden van grote afstand te raken. Met de Arrow Strike kun je zelfs meerdere doelen tegelijk raken. En als de schurken te dichtbij komen, kun je ze gewoon laten uitglijden over de bananen die je afvuurt! Je kunt het zo gek niet bedenken, of deze ridder kan het.

De minifiguur Ultimate Aaron is 7 cm hoog en wordt geleverd met een helm met stofbril, 4 bananen en een displayvoetje. Download de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app naar je smartphone of tablet om alle 3 NEXO Powers (Arrow Strike, Banana Bombs en Target Blaster) vrij te spelen voor extra krachten in de game. Maar vraag wel eerst toestemming aan je ouders!

Als je alle LEGO® NEXO KNIGHTS™ Ultimate sets verzamelt en combineert, maak je de ultieme strijdwapen-collectie. Zo kun je aan al je vrienden laten zien wie de ultieme ridder is!

Begin nu je avontuur in de toekomst met Ultimate Aaron en LEGO® NEXO KNIGHTS™. Met de unieke Arrow Strike NEXO Power en de komische accessoires met bananen ben jij klaar voor elk gevecht. Verzamel alle sets en word de ultieme ridder van het LEGO® NEXO KNIGHTS™ universum!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70331

Ultimate Macy

foto van lego set70366

Strijdharnas Lance

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.