Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Heligoyle 70353

Stap in de cockpit en stijg op voor een onvergetelijk avontuur met LEGO NEXO KNIGHTS luchtgevecht! De Heligoyle, een krachtig monster, staat klaar om te strijden tegen Clay en zijn medestrijders.
Met draaiende vleugels en angstaanjagende functies, biedt deze set uren speelplezier.
Inclusief drie minifiguren en extra krachten voor de NEXO KNIGHTS game.

Waar is LEGO De Heligoyle 70353 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 28.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
318
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70353
lego insiders punten icoon
262
punten

Stap in de cockpit en stijg op voor een onvergetelijk avontuur met LEGO® NEXO KNIGHTS™ luchtgevecht! De Heligoyle, een krachtig en monsterlijk wezen, staat voor je klaar om de strijd aan te gaan tegen Clay en zijn medestrijders. Met draaiende vleugels, berenkaken met angstaanjagende tanden en klauwen met noppenschieters, is de Heligoyle in diverse standen verstelbaar en klaar om je mee te nemen op een fantastische reis.

De set wordt geleverd met drie minifiguren, waaronder Clay, een harpij en een Steenstamper. Ze hebben elk hun eigen wapens zoals zwaarden en een zeis die kunnen worden gebruikt om de vijand te verslaan. Als je de staart van de Heligoyle vasthoudt, kun je over de schijf vegen om de vleugels te laten draaien. En als je de Klipblokkers in de maag van de Heligoyle laadt, kun je ze eruit laten vallen door tegen een hendel te drukken.

Om het gevecht te winnen, kun je een duikvlucht nemen naar Clay en het vuur openen met de noppenschieters op de klauwen van de Heligoyle. Of gebruik de stuwraketten op het jetpack van Clay om hem in de lucht te sturen en de Heligoyle vanuit de lucht aan te vallen.

Bovendien bevat de set twee schilden die kunnen worden gescand voor de NEXO Power 'Yeti-niesbui' en de Verboden kracht 'Slangenbeet'. Hiermee krijg je extra krachten in de LEGO® NEXO KNIGHTS™ game! Volg daarnaast al je favoriete NEXO KNIGHTS™ helden op Cartoon Network en beleef de spannendste avonturen.

De Heligoyle is ongeveer 20 cm hoog, 25 cm lang en 22 cm breed. Het is een geweldige toevoeging aan je LEGO® NEXO KNIGHTS™ collectie en biedt urenlang speelplezier voor jong en oud. Naast de drie minifiguren bevat de set ook twee Klipblokker accessoire-elementen.

Dus waar wacht je nog op? Stap in de cockpit, roep je medestrijders bij elkaar en ga de uitdaging aan met de Heligoyle! Beleef spannende avonturen en versla de vijand met deze fantastische LEGO® NEXO KNIGHTS™ set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 28.95 (25-05-2023) € 28.95 (25-05-2023) € 28.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70330

Ultimate Clay

foto van lego set72003

Berserkerbommenwerper

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.