Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tracer vs. Widowmaker 75970

Ben jij een echte Overwatch® fan? Dan is de LEGO® Overwatch 75970 Tracer vs.
Widowmaker set echt iets voor jou! Beleef de spanning en sensatie van de game thuis met deze fantastische set.
Bouw de dronesatelliet uit de Watchpoint: Gibraltar-map na en laat Tracer en Widowmaker vechten om de vracht.
Deze set bevat minifiguren van Tracer en Widowmaker, herkenbare personages uit de game, en een dronesatelliet-vrachtvoertuig.
Bestel nu en laat je passie voor Overwatch zien!

Waar is LEGO Tracer vs. Widowmaker 75970 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 15.9519-09-2024

Bekijk meer Overwatch® sets

aantal lego stenen icoon
129
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75970
lego insiders punten icoon
127
punten

Ben jij een echte Overwatch® fan? Dan is de LEGO® Overwatch 75970 Tracer vs. Widowmaker set echt iets voor jou! Met deze fantastische set, gebaseerd op de bekroonde team-actiegame, kun je de dronesatelliet uit de Watchpoint: Gibraltar-map nagebouwen. Ga helemaal op in onvergetelijke missies en laat Tracer en Widowmaker vechten om de vracht.

Deze set is niet alleen perfect voor jonge fans, maar ook voor volwassenen die hun passie voor Overwatch willen laten zien. Zet de set naast je game-setup en laat zien dat jij een gepassioneerde Overwatch-fan bent.

De set bevat minifiguren van Tracer en Widowmaker, direct herkenbare personages uit de game, en een dronesatelliet-vrachtvoertuig met een verborgen cockpit, een laadruim die open kan, een afneembaar drone 'brein' element en een health pack voor extra speelmogelijkheden. Daarnaast zijn er wapens van Overwatch® personages, zoals de Widow's Kiss van Widowmaker en de dubbele Pulse Pistols van Tracer. En met de controlepost-schijf kun je nog meer opwindende Overwatch-actie beleven.

Overwatch® van Blizzard Entertainment heeft in korte tijd een wereldwijde community van gepassioneerde volgelingen opgebouwd. De game heeft geleid tot geanimeerde onlinevideo's en strips en er worden spannende internationale e-sportevenementen georganiseerd. LEGO® Overwatch® speelgoedbouwsets zijn het ideale cadeau voor alle liefhebbers van deze game.

De set 75970 Tracer vs. Widowmaker is slechts een van de vele LEGO® Overwatch-sets die je kunt verzamelen. Combineer deze set met de set 75975 Watchpoint: Gibraltar voor nog meer opwindende Overwatch®-actie. Het dronesatelliet-voertuig is ca. 6 cm hoog, 14 cm lang en 9 cm breed en biedt urenlang speelplezier voor jong en oud.

Bestel nu de LEGO® Overwatch 75970 Tracer vs. Widowmaker set en beleef de spanning en sensatie van de game thuis. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk je eigen avonturen voor Tracer en Widowmaker. Of verzamel alle sets en bouw je eigen Overwatch-stad. Met LEGO® Overwatch is alles mogelijk!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 15.95 (25-05-2023) € 15.95 (25-05-2023) € 15.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75971

Hanzo vs. Genji

foto van lego set75975

Watchpoint: Gibraltar

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.