Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Demogorgon Key Chain 854197

Ben je een fan van de Netflix-serie Stranger ThingsTM? Dan is deze LEGO® Demogorgon Sleutelhanger (854197) een must-have! Hang hem aan je sleutels of tas en werk je liefde voor de serie uit. De LEGO®-constructie maakt de sleutelhanger stevig en cool. Een leuk cadeau voor elke Stranger ThingsTM-fan!

Waar is LEGO Demogorgon Key Chain 854197 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Stranger Things sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
854197
lego insiders punten icoon
39
punten

Ben jij een fan van de Netflix-serie Stranger ThingsTM? Dan zul je dol zijn op deze LEGO® Demogorgon Sleutelhanger (854197)! Deze sleutelhanger bevat een Demogorgon, een van de meest iconische personages uit de serie, en is bevestigd aan een stevige metalen ring en ketting. Je kunt hem eenvoudig aan je sleutels of tas hangen, waardoor het een cool klein cadeautje is voor elke gelegenheid.

De Demogorgon is een angstaanjagend wezen uit de Upside Down, een parallelle dimensie in de Stranger ThingsTM-serie. Met zijn vlijmscherpe tanden en griezelige uitstraling jaagt hij de karakters in de serie de stuipen op het lijf. Nu kun je dit angstaanjagende wezen altijd bij je dragen met deze LEGO® sleutelhanger.

Het gebruik van LEGO® in deze sleutelhanger zorgt ervoor dat hij niet alleen heel stevig is, maar ook nog eens supergaaf uitziet. De Demogorgon is tot in de kleinste details nagemaakt, waardoor hij precies lijkt op het personage uit de serie. De scherpe tanden, de kronkelende tentakels en de angstaanjagende ogen komen allemaal tot leven op deze sleutelhanger.

De stevige metalen ring en ketting zorgen ervoor dat je de sleutelhanger overal mee naartoe kunt nemen, zonder bang te zijn dat je hem verliest. Hang hem aan je sleutelbos, rugzak, of zelfs aan je jasrits, zodat je altijd een stukje van de spannende Stranger ThingsTM-wereld bij je hebt.

Deze LEGO® Demogorgon Sleutelhanger is niet zomaar een accessoire, het is een statement. Laat aan iedereen zien dat jij een echte fan bent van Stranger ThingsTM door deze sleutelhanger te dragen. Of je nu naar school gaat, boodschappen doet of een avondje uit bent, deze sleutelhanger trekt zeker de aandacht.

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een vriend of vriendin die ook fan is van Stranger ThingsTM? Met deze sleutelhanger zit je altijd goed. De Demogorgon is een van de meest geliefde personages uit de serie en jouw vriend(in) zal gegarandeerd blij zijn met dit coole cadeau.

En niet alleen jongeren zijn fan van Stranger ThingsTM, ook volwassenen zijn geïntrigeerd door de spannende verhaallijnen en nostalgische jaren '80 sfeer. Deze LEGO® Demogorgon Sleutelhanger is daarom geschikt voor fans van alle leeftijden. Het is een geweldige manier om je liefde voor de serie te laten zien en tegelijkertijd een praktisch gebruiksvoorwerp.

Of je nu je sleutels wilt organiseren, je tas wilt opfleuren, of gewoon wilt pronken met je Stranger ThingsTM fandom, deze LEGO® Demogorgon Sleutelhanger is de perfecte keuze. Durf jij het aan om deze angstaanjagende en toch charmante sleutelhanger aan je verzameling toe te voegen?

Met zijn opvallende verschijning zal deze sleutelhanger zeker gespreksstof opleveren. Je vrienden, familie en zelfs vreemden zullen nieuwsgierig zijn naar het verhaal achter dit mysterieuze wezen. En wie weet, misschien kom je wel andere Stranger ThingsTM fans tegen die ook deze bijzondere sleutelhanger hebben. Een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en je passie voor de serie te delen.

Of je nu zelf een enorme Stranger ThingsTM-fan bent, of iemand in je omgeving blij wilt maken met een uniek cadeau, deze LEGO® Demogorgon Sleutelhanger (854197) is de ideale keuze. Kwaliteit, stijl en authenticiteit komen samen in dit kleine, maar indrukwekkende accessoire. Bestel hem vandaag nog en laat de wereld zien dat jij een trotse fan bent van Stranger ThingsTM!

Laatste update: 2023-12-29 09:44:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40549

Demogorgon & Elf

foto van lego set75810

The Upside Down

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.