Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batman™ in de Phantom Zone 30522

Maak kennis met LEGO set 30522: Batman™ in de Phantom Zone! Beleef een avontuur vol actie en spanning met jouw favoriete superheld.
Bouw het decor van de Phantom Zone en versla de bewaker.
Een perfect cadeau voor elke Batman fan.
Bestel nu online en voeg deze set toe aan jouw LEGO collectie.

Waar is LEGO Batman™ in de Phantom Zone 30522 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer THE LEGO® BATMAN MOVIE sets

aantal lego stenen icoon
59
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30522
lego insiders punten icoon
26
punten

Ben jij een échte Batman fan? Wil jij ook wel eens zijn avonturen naspelen? Dan hebben wij dé set voor jou! Maak kennis met LEGO set 30522: Batman™ in de Phantom Zone!

Met deze set van LEGO® kun je zelf een episch avontuur beleven en een actievolle confrontatie nabootsen tussen Batman™ en een bewaker van de Phantom Zone. Deze set bevat een minifiguur van jouw favoriete superheld, inclusief zijn Batarang-wapen waarmee hij de grootste schurken weet te verslaan.

De set bevat alles wat je nodig hebt om je eigen bat-avontuur te beleven. Bouw het decor van de Phantom Zone, waar duistere krachten heersen en het gevaar om elke hoek schuilt. Wees waakzaam en wees voorbereid op de strijd. Houd je wapen gereed, want je weet nooit wanneer de vijand toeslaat.

De details aan de figuurtjes en het decor maken deze set extra bijzonder. Het voelt alsof je écht in de wereld van Batman™ zit en deel uitmaakt van zijn strijd tegen het kwaad. Door alle steentjes met zorg in elkaar te zetten, heb je niet alleen een leuk speelgoed, maar ook een prachtig decorstuk om in je kamer te zetten.

Speel jij straks de held en versla jij de bewaker van de Phantom Zone? Of ben je juist fan van schurken als de Joker en Two-Face en speel je hun escapades liever na? Met LEGO set 30522 is dit allemaal mogelijk en is het aan jou om je eigen verhaal te bedenken.

Maar let op, want er schuilt gevaar in elke hoek. De Phantom Zone is niet voor niets een van de meest gevreesde plekken in het universum. Wees voorbereid op surrealistische gebeurtenissen en bovennatuurlijke krachten. Het is aan jou om het universum te beschermen. Zet je schrap voor de strijd en word een echte held!

Dus waar wacht je nog op? Haal LEGO set 30522 in huis en beleef een avontuur vol actie en spanning. Speel de heroïsche Batman™, en bewijs dat jij de beste bent! En wie weet leer jij zo wel de fijne kneepjes van het vak om in de toekomst de echte held te worden. Aan jou de keuze.

Bestel deze set nu online en voeg hem toe aan jouw LEGO® collectie. Wij weten zeker dat het een leuke toevoeging zal zijn. Veel bouwplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70908

De Scuttler

foto van lego set70906

The Joker™ duistere low-rider

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.