Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO The Joker™ ballonvlucht 70900

In de LEGO set 70900 kunnen kinderen Batman en de Joker laten vechten in de energiecentrale van Gotham City.
De set bevat een ballonnenrugzak, explosieve silo, buizen en andere accessoires.
Het is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en kan gecombineerd worden met andere LEGO sets.
Deze set biedt urenlang bouw- en speelplezier voor kinderen en volwassenen.

Waar is LEGO The Joker™ ballonvlucht 70900 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 13.9519-09-2024

Bekijk meer THE LEGO® BATMAN MOVIE sets

aantal lego stenen icoon
124
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70900
lego insiders punten icoon
135
punten

Kom in actie en laat de Joker™ en Batman™ het uitvechten in de energiecentrale van Gotham City met de LEGO® BATMAN FILM-set The Joker™ ballonvlucht! Deze spannende set bevat alles wat je nodig hebt om een fantastische en waanzinnige scène na te bootsen uit de LEGO® Batman Film.

Duik in de actie met de afneembare ballonnenrugzak van de Joker, compleet met vijf ballonnen en twee doorzichtige vuurelementen. De energiecentrale is voorzien van een silo met explosiefunctie, buizen, een computer, een drukmeter en bomelementen zodat jij en je vrienden de meest spectaculaire gevechten kunnen naspelen. Batman™ is gewapend met een enterhaak om het rollenspel nog realistischer te maken en zo de confrontatie tussen goed en kwaad intenser te maken.

De set bevat twee minifiguren, Batman™ en de Joker™, evenals Batmans cape, zijn gevormde gereedschapsriem (nieuw voor het voorjaar van 2017) en het speciale paarse jaspand van de Joker. Deze set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen vanaf 6 jaar.

De bouw- en speelervaring van deze LEGO® set zal jong en oud in vervoering brengen! Kinderen kunnen op hun eigen manier spelen en creatief worden terwijl ze de LEGO® Batman Film wereld tot leven laten komen. Oudere LEGO® fans kunnen hun fantasie de vrije loop laten en de set combineren met andere LEGO® sets om hun eigen epische bouwsels te creëren.

Koppel de energiecentrale aan andere gebouwen uit de sets Mr. Freeze™ ijs-aanval (productnr. 70901) en Scarecrow™ speciale bestelling (productnr. 70910) om een nog grotere energiecentrale te bouwen. Laf dus genoeg over deze LEGO® set, want je kunt je fantasie en creativiteit de vrije loop laten en oneindig veel speelopties creëren!

De ballonnenrugzak is ongeveer 11 cm hoog, 9 cm breed en 4 cm diep. De energiecentrale is ongeveer 6 cm hoog, 6 cm breed en 7 cm diep. Dit maakt de set niet alleen leuk om mee te spelen, maar maakt het ook een geweldig item om op je bureau te hebben staan als je even genoeg hebt van werken of studeren.

Bouw de LEGO® BATMAN FILM-set The Joker™ ballonvlucht vandaag nog en geniet van urenlang bouw- en speelplezier! We weten dat onze LEGO®-fans slim en strategisch zijn en daarom zijn onze sets ontworpen om zowel creativiteit als denken te bevorderen. Wacht niet langer, deze fantastische LEGO® set mag niet ontbreken in jouw collectie!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 13.95 (24-05-2023) € 13.95 (24-05-2023) € 13.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70903

The Riddler™ raadsel-racer

foto van lego set70921

Harley Quinn™ kanonskogelaanval

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.