Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Two-Face™ dubbele verwoesting 70915

Met de LEGO set 70915 Two-Face™ dubbele verwoesting kunnen kinderen spannende avonturen beleven met Batman en zijn Batcycle.
De set bevat de graafmachine van Two-Face™, de Batcycle en vier minifiguren.
Met verschillende wapens en accessoires kunnen kinderen hun eigen actiescènes bedenken en spelen.
De graafmachine heeft een echt werkende graafmachine-arm en scherpe wielen, terwijl de Batcycle een noppenschieter en knipraketlanceerder heeft.
De set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en kan worden gekocht in onze winkel.

Waar is LEGO Two-Face™ dubbele verwoesting 70915 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 42.9519-09-2024

Bekijk meer THE LEGO® BATMAN MOVIE sets

aantal lego stenen icoon
564
leeftijd icoon
9-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70915
lego insiders punten icoon
412
punten

Ben jij dol op actie en avontuur? Dan is de LEGO set 70915 Two-Face™ dubbele verwoesting perfect voor jou! Met deze set uit DE LEGO® BATMAN FILM beleef jij de spannendste avonturen samen met Batman en zijn Batcycle. Maar let op, want de machtige graafmachine van Two-Face™ is op pad en probeert jou tegen te houden. Gebruik al je creativiteit om de meest fantastische actiescènes te bedenken en na te spelen!

De graafmachine van Two-Face™ is uitgerust met een cabine waar een minifiguur in past. Ook heeft hij een echt werkende graafmachine-arm met laadschop en is speciaal ontworpen voor soepel stuurgedrag. Aan de ene kant ziet hij er heel gewoon uit, maar aan de andere kant heeft hij enorme wielen met scherpe stekels en zesschots snelvuurgeschut. Pas dus goed op als je hem tegenkomt!

Gelukkig heb je de Batcycle van Batman! Deze stoere motorfiets heeft een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, een roterende dubbele noppenschieter én een draaibare knipraketlanceerder. Hiermee kun je je vijanden op afstand houden en ze alle hoeken van de kamer laten zien.

Bij deze set krijg je maar liefst vier minifiguren met diverse wapens en accessoires. Zo kun je niet alleen Batman en Two-Face™ spelen, maar ook twee GCPD officieren. Daarnaast zijn er twee wegversperrings-elementen waarmee je je creaties nog spannender kunt maken.

Met deze set kun je allerlei avonturen beleven en ben jij de held van de dag. Schep bijvoorbeeld de minifiguren én de Batcycle op met de laadschop van de graafmachine. Of gebruik Batmans twee Batarangs om je vijanden te verslaan. Vergeet niet de kogelvrije vesten van de GCPD officieren te gebruiken met bijbehorende politiehelm en walkietalkie.

De graafmachine van Two-Face™ is ongeveer 12 cm hoog, 29 cm lang en 15 cm breed. De Batcycle is daarentegen een stuk compacter met een hoogte van 5 cm, een lengte van 14 cm en een breedte van 7 cm. Ook de wegversperringen zijn lekker compact en elk ongeveer 3 cm hoog, 5 cm breed en 2 cm diep.

Laat je fantasie de vrije loop met deze supergave LEGO set 70915 Two-Face™ dubbele verwoesting. Beleef de coolste avonturen samen met Batman en zijn vrienden en laat zien dat jij een echte held bent! Kom snel naar onze winkel om deze set in huis te halen en te beginnen aan jouw LEGO avontuur.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 42.95 (24-05-2023) € 42.95 (24-05-2023) € 42.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set30522

Batman™ in de Phantom Zone

foto van lego set70913

Scarecrow™ angstaanval

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.