Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De ultieme Batmobile 70917

De LEGO set 70917 is de ultieme Batmobile en bevat vier afzonderlijke voertuigen: de Batmobile, de Batwing, de Bat-Tank en de Batcycle.
Daarnaast bevat deze set acht minifiguren, waaronder Batman, Robin, Batgirl en Alfred Pennyworth.
Met verschillende functies en accessoires is deze set perfect voor uren speelplezier en het creëren van je eigen heldhaftige verhalen.
Bestel nu en beleef het ultieme avontuur in de wereld van DE LEGO BATMAN FILM!

Waar is LEGO De ultieme Batmobile 70917 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 114.9519-09-2024

Bekijk meer THE LEGO® BATMAN MOVIE sets

aantal lego stenen icoon
1456
leeftijd icoon
10-16
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70917
lego insiders punten icoon
1050
punten

Stap in de wereld van DE LEGO® BATMAN FILM en ervaar de actie als nooit tevoren met de ultieme Batmobile! Dit fantastische model kan worden opgesplitst in vier afzonderlijke voertuigen: de Batmobile, de Batwing, de Bat-Tank en de Batcycle. En dat is nog niet alles! Deze set bevat acht minifiguren, waaronder Batman™, Robin™, Batgirl™ en Alfred Pennyworth™ in Batsuit. Daarnaast vind je ook nog de Boze Heks van het Westen, Polka-Dot Man™ en twee vliegende apen in deze set.

Met de ultieme Batmobile kun je superschurken vierdubbele hoofdpijn bezorgen! De Batmobile beschikt over uitklapbare stuwraketten en vier noppenschieters om vijanden op afstand te houden. De Batwing heeft vouwvleugels en een dubbel boordgeschut met veermechanisme om schurken uit de lucht te schieten. De Batcycle heeft wielen die ingeklapt kunnen worden zodat het voertuig in de ultieme Batmobile past, en de zwaar gepantserde Bat-Tank heeft een dubbel verborgen zesschots snelvuurgeschut om elke vijand te kunnen verslaan.

Maar dat is nog niet alles! Het draaibare Bat-signaal bevat een LEGO® verlichtingssteen zodat je jouw eigen Bat-signaal kunt laten schijnen. Ook de vliegende schijf van Polka-Dot Man is inbegrepen, wat zorgt voor nog meer avontuur en actie. Daarnaast zijn er verschillende wapens en accessoires inbegrepen, zoals de Batarangs van Batman™ en Batgirl, twee polka dots van Polka-Dot Man™ en de zwaarden van Alfred Pennyworth™.

De ultieme Batmobile-set is perfect voor urenlang speelplezier voor jongeren en volwassenen. Niet alleen is het een geweldige bouwervaring, maar de set zorgt ook voor fantasierijke spelletjes en kansen om je eigen heldhaftige verhalen te creëren. De set is geschikt voor LEGO® fans van alle leeftijden en heeft een afmeting van ca. 12 cm hoog, 37 cm lang en 16 cm breed voor de ultieme Batmobile, ca. 7 cm hoog, 16 cm lang en 14 cm breed voor de Bat-Tank, ca. 8 cm hoog, 20 cm lang en 19 cm breed voor de Batwing en ca. 4 cm hoog, 11 cm lang en 3 cm breed voor de Batcycle. De Batmobile is ca. 9 cm hoog, 23 cm lang en 12 cm breed en de vliegende schijf van Polka-Dot Man™ is ca. 3 cm in doorsnede. Het Bat-signaal is ca. 10 cm hoog, 6 cm breed en 6 cm diep.

Bestel nu jouw ultieme Batmobile-set en maak je klaar voor het ultieme avontuur in de wereld van DE LEGO® BATMAN FILM!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 114.95 (24-05-2023) € 114.95 (24-05-2023) € 114.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70904

Clayface™ verplettervuisten

foto van lego set70910

Scarecrow™ speciale bestelling

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.