Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het Justice League™ jubileumfeest 70919

LEGO set 70919 is gebaseerd op DE LEGO BATMAN FILM en bevat een draaiende dansvloer, een dj-ruimte en doorschijnende decoratieve elementen.
Het bevat minifiguren van Superman, Hawkgirl, El Dorado, Green Arrow en Wonder Dog.
Deze set is geschikt voor kinderen van 7-14 jaar en laat hen hun eigen feestlocatie creëren en de feestscene naspelen.
Een must-have voor alle LEGO-fans.

Waar is LEGO Het Justice League™ jubileumfeest 70919 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 28.9519-09-2024

Bekijk meer THE LEGO® BATMAN MOVIE sets

aantal lego stenen icoon
267
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70919
lego insiders punten icoon
300
punten

Feesten met de Justice League™! Speel de hilarische scène uit DE LEGO® BATMAN FILM na waar de helden van de Justice League™ een groot feest geven om hun jubileum te vieren... maar pas op: nodig Batman™ niet uit! Deze set is speciaal ontworpen om de feestelijke sfeer van de film na te bootsen. Het Justice League™ jubileumfeest bevat een draaiende dansvloer met wielbediening, een dj-ruimte met draaitafel en slingers, en allemaal doorschijnende decoratieve elementen.

Inclusief vier minifiguren: Superman™, Hawkgirl™, El Dorado™ en Green Arrow™, plus een Wonder Dog™ figuur. De set bestaat uit een draaiende dansvloer met wielbediening, een dj-ruimte met een opklapbare stoel voor de Wonder Dog™ figuur of een minifiguur, een gedetailleerde draaitafel met 2 platenspelers en verstelbare naalden, een banner met de tekst '57th Annual Justice League Anniversary Party', slingers met bevestigingspunten voor minifiguren en diverse doorschijnende discolamp- en decoratie-elementen in verschillende kleuren.

Draai aan het wiel achter de dj-ruimte om de dansvloer te laten draaien. Plaats Wonder Dog™ achter de draaitafel of klap het stoeltje op om een minifiguur achter de draaitafel te plaatsen. Ook inclusief de boog van Green Arrow. Accessoires: de pijlkoker van Green Arrow en de cape van Wonder Dog (nieuw vanaf januari 2018). De Hawkgirl™ en El Dorado™ minifiguren zijn nieuw vanaf januari 2018.

Dit LEGO® Batman™ speelgoed is geschikt voor kinderen van 7-14 jaar en laat hen de spectaculaire feestscene naspelen. Beleef het plezier van het ontwerpen van je eigen dansvloer en het aankleden van de feestlocatie met slingers en discolampen. Ga los op de draaitafel met verstelbare naalden, en laat je feestgangers stralen op de dansvloer met een simpele draai aan de knoppen.

Breng de Justice League™ samen voor een knallend feest! Organiseer je eigen feest voor de helden met deze fantastische LEGO Batman™-bouwset. Feesten met de Justice League™ is een must-have voor alle LEGO-fans, jong en oud. Haal hem vandaag nog in huis en beleef een onvergetelijk feest met de Justice League™.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 28.95 (24-05-2023) € 28.95 (24-05-2023) € 28.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70913

Scarecrow™ angstaanval

foto van lego set70905

De Batmobile

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.