Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rugzak met klassieke City politieprint 5007487

De LEGO set 5007487 is een te gekke rugzak die perfect is om al je benodigdheden in op te bergen. Hij is gemaakt van duurzame gerecyclede stof en heeft een waterbestendige voering. De rugzak heeft een ruim hoofdvak, een elastisch insteekvak, een voorvak met rits en twee zijvakken van mesh. Hij heeft verstelbare schouderbanden, een gevoerd rugpand en een borstriem met kliksluiting. De rugzak heeft een cool design met het LEGO logo en reflecterende details. Hij is geschikt voor jongeren en volwassenen en voldoet aan de CPSIA veiligheidsnormen.

Waar is LEGO Rugzak met klassieke City politieprint 5007487 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007487
lego insiders punten icoon
337
punten

Neem je spullen mee in LEGO® stijl met deze te gekke rugzak! Met deze rugzak ben jij helemaal klaar om op avontuur te gaan. Of je nu naar school gaat, een dagje weg bent of op vakantie gaat, deze rugzak is perfect om al je benodigdheden in op te bergen. Niet alleen is deze rugzak super handig, hij ziet er ook nog eens cool uit!

Deze klassieke rugzak is gemaakt van duurzame gerecyclede stof, wat betekent dat je niet alleen in stijl op pad gaat, maar ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. De waterbestendige voering zorgt ervoor dat je spullen droog blijven, zelfs als het buiten regent. Hoe handig is dat? Het ruime hoofdvak sluit je gemakkelijk af met de ritssluiting, waardoor al je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de rugzak een naamplaatje, zodat je altijd kunt laten zien dat deze rugzak van jou is.

Wat deze rugzak extra speciaal maakt, is het elastische insteekvak. Hier kun je bijvoorbeeld je drinkfles in stoppen, zodat je altijd snel bij je drinken kunt. Daarnaast heeft de rugzak ook nog een voorvak met rits en twee vakken van mesh aan de zijkanten. Hier kun je kleine voorwerpen in opbergen die snel bereikbaar moeten zijn, zoals je telefoon, sleutels of een snack. Zo hoef je nooit lang te zoeken naar je belangrijke spullen!

Niet alleen aan de binnenkant is deze rugzak top, ook aan de buitenkant zijn er handige features. De verstelbare, ergonomisch gepolsterde schouderbanden zorgen ervoor dat je de rugzak altijd comfortabel kunt dragen. Geen last meer van pijnlijke schouders! Het gevoerde rugpand zorgt daarnaast voor extra comfort en ondersteuning. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de rugzak ook nog een borstriem met kliksluiting. Deze zorgt ervoor dat de rugzak goed op zijn plek blijft zitten, zelfs als je rent of springt.

Maar dat is nog niet alles! Deze rugzak heeft een super stoer design, met het LEGO® logo op de voorkant. Hiermee laat je zien dat je een echte LEGO fan bent. De rugzak is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus er is altijd wel een rugzak die bij jou past. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de rugzak ook reflecterende details. Zo ben je ook in het donker goed zichtbaar en kun je veilig op pad gaan.

Deze LEGO rugzak is niet alleen ideaal voor jongeren, maar ook voor volwassenen. Of je nu je schoolboeken, je laptop of je lunchpakket wilt meenemen, deze rugzak biedt genoeg ruimte voor al je spullen. De afmetingen van de rugzak zijn ca. 41 cm hoog, 29 cm breed en 17 cm diep. Je kunt er dus super veel in kwijt!

Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van deze rugzak. Alle materialen voldoen namelijk aan de CPSIA, wat betekent dat ze veilig zijn in gebruik. Daarnaast zijn ze ook nog vrij van pvc, lood en ftalaten. Je kunt dus met een gerust hart deze rugzak dragen.

Kortom, deze LEGO rugzak is een must-have voor alle LEGO fans. Niet alleen is hij handig en comfortabel, hij ziet er ook nog eens super cool uit. Neem al je spullen mee in stijl en laat zien dat jij een echte LEGO fan bent. Bestel nu jouw LEGO rugzak en ga op avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60032

Arctic Sneeuwscooter

foto van lego set60417

Politiespeedboot en boevenschuilplaats

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.