Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Construction Bulldozer 60252

De LEGO City Bouw Bulldozer (60252) set is perfect voor jonge bouwers en volwassen LEGO fans. Het bevat een stoere bulldozer, een speelgoedkraan, een betonmixer en een waarschuwingsbord. Met deze set kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en zich onderdompelen in avonturen in LEGO City. Met de gedrukte bouwhandleiding en de speciale Startsteen is het eenvoudig te bouwen, en met de gratis LEGO Life app kunnen kinderen nog meer plezier beleven. Begin vandaag nog met bouwen!

Waar is LEGO Construction Bulldozer 60252 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
126
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60252
lego insiders punten icoon
104
punten

Jongeren die dol zijn op het naspelen van alledaagse helden zullen dol zijn op deze LEGO® City Bouw Bulldozer (60252) set. Er is een stoere bulldozer met rubberen rupsbanden en een werkende bak, een speelgoedkraan met een sloopkogel, een betonmixer en een waarschuwingsbord - alles wat een kind nodig heeft om urenlang vol fantasie te spelen.

Een cool speelgoed voor kinderen
Deze speelset voor kinderen van 4 jaar en ouder bevat een eenvoudige gedrukte bouwhandleiding en een speciale Startsteen om kinderen te helpen bij het ervaren van de trots van het zelf bouwen van hun eigen LEGO speelgoed. En met de gratis LEGO Life app voor smartphones en tablets krijgen kinderen Instructies PLUS - een interactieve bouwhandleiding met geweldige zoom- en rotatiehulpmiddelen, waardoor het bouwen van LEGO echt kinderspel wordt.

De creatieve wereld van LEGO City
Met LEGO City sets kunnen kinderen zich onderdompelen in avonturen en scenario's zonder einde die het echte leven weerspiegelen. En met een breed scala aan realistische voertuigen en machines vol bijzondere eigenschappen, kunnen de kinderfantasieën de vrije loop nemen!

Welkom in de bruisende wereld van LEGO City! Deze spannende bouwset zit boordevol actie en avontuur. Jonge bouwers zullen dol zijn op het bouwen en naspelen van hun eigen bouwprojecten met deze coole bouwbord set. De set bevat een superstoere bulldozer met stevige rubberen rupsbanden en een echt werkende bak. Hij heeft ook een coole speelgoedkraan met een sloopkogel, perfect voor het slopen van oude gebouwen. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat de set ook een betonmixer waarmee je een sterk fundament kunt leggen voor al je bouwprojecten.

Met deze LEGO City bouwset kunnen kinderen urenlang hun verbeelding de vrije loop laten. Ze kunnen zich een echte bouwvakker voelen terwijl ze stenen verplaatsen met de bulldozer, gebouwen slopen met de kraan en beton mixen met de mixer. Het avontuur eindigt nooit in LEGO City!

Deze spannende set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook eenvoudig te bouwen. Met de gedrukte bouwhandleiding en de speciale Startsteen kunnen zelfs jongere bouwers moeiteloos hun eigen LEGO speelgoed maken. En met de gratis LEGO Life app kunnen kinderen nog meer plezier beleven. De app bevat Instructions PLUS - een interactieve bouwhandleiding met geweldige zoom- en rotatiehulpmiddelen die het bouwproces nog eenvoudiger maken. Met Instructions PLUS wordt het bouwen van LEGO speelgoed een fluitje van een cent!

De LEGO City wereld staat garant voor eindeloos speelplezier. Met de realistische voertuigen en machines kunnen kinderen zichzelf onderdompelen in avonturen die net zo spannend zijn als het echte leven. De bulldozer kan de zwaarste klussen aan, de kraan kan met zijn sloopkogel oude gebouwen neerhalen en de betonmixer zorgt voor stevige funderingen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De LEGO City Bouw Bulldozer set (60252) is niet alleen een geweldig cadeau voor jonge bouwers, maar ook voor volwassen LEGO fans. Deze set is perfect voor iedereen die van bouwen houdt en graag zijn eigen stadslandschap wil creëren. Met de toevoeging van de bouwborden kan je je bouwprojecten op een realistische manier uitbreiden en je eigen LEGO City tot leven brengen.

Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van LEGO City en wordt een echte bouwmeester! Bouw, speel en beleef eindeloos plezier met de LEGO City Bouw Bulldozer set (60252). Of je nu je eigen bouwprojecten wilt maken of je wilt onderdompelen in de spannende avonturen van LEGO City, deze set biedt alles wat je nodig hebt. Begin vandaag nog met bouwen en ontdek de eindeloze mogelijkheden van LEGO City!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60017

Takelwagen

foto van lego set60383

Elektrische sportwagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.