Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Pop Village Celebration 41255

Maak kennis met de LEGO set 41255 - Trolls World Tour Pop Village Celebration! Deze boomhut bouwset komt tot leven met kleurrijke personages en interactieve functies. Kinderen kunnen hun eigen verhalen verzinnen en avonturen beleven met de exclusieve LEGO Trolls-personages. Met de bijgeleverde accessoires en gedetailleerde instructies kunnen ze de fijne motoriek en bouwvaardigheden ontwikkelen. Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is een must-have voor elke Trolls-liefhebber! Bestel vandaag nog en begin met bouwen.

Waar is LEGO Pop Village Celebration 41255 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Trolls World Tour sets

aantal lego stenen icoon
380
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41255
lego insiders punten icoon
260
punten

Met verbluffend detail opent deze geweldige LEGO® Trolls World Tour Pop Village Celebration (41255) Trollenboomhut bouwset een wereld van fantasierijk spel voor jonge Trolls-fans. Aan de takken van deze supercoole boom hangen twee pods: één voor de glittertastische exclusieve LEGO® Trolls-personages Guy Diamond en Tiny Diamond, plus nog een andere voor Cooper. Er is zelfs ruimte om een optionele derde pod toe te voegen - Poppy's Pod (41251).



Er valt zoveel te ontdekken voor kinderen in dit Trolls-speelhuis. Met veel interactieve functies en accessoires zullen ze dol zijn op het creëren van hun eigen verhalen. Ze kunnen zelfs het plezier meenemen, omdat de pods van de Trollen kunnen worden afgesloten en draagbaar zijn!



Als je op zoek bent naar creatieve cadeaus of schattig speelgoed voor kinderen die dol zijn op de Trolls-films, zijn de LEGO Trolls World Tour bouwsets een geweldige keuze. Elke set bevat gedrukte instructies en wordt geleverd met Instructies PLUS om jonge kinderen te helpen bij het bouwen.



De LEGO set 41255 is perfect voor jonge LEGO-fans die hun eigen Trolls-wereld willen bouwen. Met de gedetailleerde boomhut en de exclusieve LEGO Trolls-personages kunnen kinderen zich urenlang vermaken met het bedenken van avonturen en het herbeleven van hun favoriete scènes uit de film. Deze set stimuleert niet alleen het creatieve denken en de verbeelding, maar biedt ook de mogelijkheid om samen met vrienden en familie te spelen.



De Trolls boomhut heeft verschillende interactieve functies, zoals draaiende takken, een glijbaan en een schommel, waardoor kinderen actief betrokken kunnen zijn bij het spel. Ze kunnen de pods van de trollen openen en sluiten, de personages in en uit de boomhut laten springen en hun eigen verhalen bedenken met behulp van de bijgeleverde accessoires.



Met de LEGO set 41255 kunnen kinderen niet alleen hun Trolls-personages tot leven brengen, maar ook hun bouwvaardigheden ontwikkelen. Het bouwen van de boomhut en het in elkaar zetten van de pods en accessoires bevordert de fijne motoriek en de hand-oogcoördinatie van kinderen, terwijl ze tegelijkertijd leren over constructie en het volgen van instructies. Het is een leuke en educatieve activiteit die kinderen helpt om problemen op te lossen en hun creativiteit te stimuleren.



De LEGO set 41255 is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook oudere LEGO-fans kunnen plezier beleven aan het bouwen en spelen met deze Trolls boomhut. Het is een geweldige toevoeging aan elke LEGO-collectie en kan worden gecombineerd met andere LEGO Trolls World Tour sets om een hele Trollenwereld te creëren.



Of je nu een fan bent van de Trolls-films of gewoon op zoek bent naar een unieke en leuke bouwset, de LEGO set 41255 zal zeker voldoen aan je verwachtingen. Met zijn kleurrijke ontwerp, gedetailleerde functies en schattige personages is het een must-have voor elke Trolls-liefhebber.



De LEGO set 41255 - Trolls World Tour Pop Village Celebration is nu verkrijgbaar en klaar om je mee te nemen op een avontuurlijke reis door de trollenwereld. Bestel vandaag nog en begin met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41253

Lonesome Flats wildwateravontuur

foto van lego set41256

Regenboogrupsbus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.