Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bandmates 43108

Met LEGO VIDIYO Bandmates kunnen kinderen hun eigen muziekvideo's regisseren, produceren en er zelf in spelen. De set bevat 12 unieke minifiguren geïnspireerd op verschillende muziekgenres, en elke Bandmate wordt geleverd met 3 BeatBits om speciale effecten en geluiden vrij te spelen in de bijbehorende app. De app zorgt voor een veilige online omgeving voor kinderen, en met regelmatige updates van nieuwe liedjes is er altijd iets nieuws te ontdekken. De LEGO VIDIYO Bandmates zijn perfecte cadeaus voor kinderen vanaf 7 jaar die van muziek en optredens houden. Met LEGO onderdelen van hoge kwaliteit kunnen kinderen veilig spelen en hun creativiteit de vrije loop laten. Regisseer, produceer en word de ster in je eigen muziekvideo's met LEGO VIDIYO!

Waar is LEGO Bandmates 43108 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer VIDIYO™ sets

aantal lego stenen icoon
12
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
43108
lego insiders punten icoon
37
punten

Ben je klaar voor je grote doorbraak in de muziekwereld? Met LEGO® VIDIYO™ Bandmates (43108) kunnen kinderen hun eigen muziekvideo's regisseren, produceren en er zelf in spelen! Deze geweldige set bevat 12 unieke minifiguren, elk geïnspireerd op een ander muziekgenre. Van dansers en dj's tot zangers en gitaristen, er is voor elk wat wils!

Maar dat is nog niet alles. Bij elke Bandmate krijg je ook 3 BeatBits cadeau. Wat zijn BeatBits, vraag je je af? Het zijn kleine stukjes die je kunt scannen in de LEGO VIDIYO app om speciale effecten en geluiden vrij te spelen. Met regelmatige updates van nieuwe liedjes is er altijd iets nieuws te ontdekken en kunnen kinderen keer op keer genieten van een unieke muzikale ervaring.

Veiligheid staat bij LEGO VIDIYO voorop. Daarom bevat de app verschillende functies waarmee kinderen veilig online kunnen gaan. Dankzij avatars en door de app gegenereerde gebruikersnamen blijven ze anoniem en worden ze beschermd tegen ongewenste situaties. Bovendien worden alle video's en opmerkingen gemodereerd, zodat kinderen alleen positieve en veilige interacties hebben. Met het speciale dashboard voor ouders kunnen volwassenen bepalen wat hun kind kan delen en zien, zodat ze altijd gerustgesteld zijn.

Met LEGO VIDIYO Bandmates kunnen kinderen de wereld van muziek en entertainment verkennen op een leuke en interactieve manier. Ze kunnen hun eigen muziekvideo's maken, regisseren en er zelf de hoofdrol in spelen. Hoe cool is dat? Download de gratis LEGO VIDIYO app en scan de minifiguur en de BeatBits om je personage tot leven te zien komen in de muziekvideo die je creëert. Laat je creativiteit de vrije loop en word de ster die je altijd al hebt willen zijn!

Elke Bandmate wordt geleverd met 3 BeatBits die je kunt scannen in de app. Hiermee kun je speciale effecten vrijspelen, zoals coole geluidseffecten en nieuwe outfits voor je personages. Met maar liefst 92 BeatBits om te verzamelen, kun je eindeloos mixen en matchen om je eigen unieke stijl te creëren.

De LEGO VIDIYO Bandmates minifiguren zijn de ideale cadeautjes voor de feestdagen. Ze zijn geschikt voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar die dol zijn op muziek en optreden. Met deze set kunnen ze hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen muzikale wereld creëren.

Veiligheid is natuurlijk belangrijk, daarom is de LEGO VIDIYO app voorzien van diverse functies voor onlineveiligheid. Ouders kunnen gebruikmaken van het speciale dashboard om de activiteiten van hun kinderen te controleren en te bepalen wat ze kunnen delen en zien. Zo kunnen ze met een gerust hart hun kinderen laten genieten van LEGO VIDIYO.

Elk verrassingsdoosje bevat een Bandmate minifiguur uit serie 2, 2 willekeurige BeatBits, 1 speciale BeatBit, 1 accessoire en een podium van LEGO stenen met ruimte voor 3 BeatBits. Daarnaast zijn er ook nog instructies en een informatieboekje bijgevoegd, zodat je meteen aan de slag kunt.

De LEGO VIDIYO app is compatibel met geselecteerde iOS- en Android-apparaten. Controleer op www.LEGO.com/devicecheck of jouw apparaat geschikt is. Vergeet niet om toestemming te vragen aan je ouder(s) voordat je online gaat.

LEGO VIDIYO biedt jongens en meisjes een sociale speelervaring waarin ze hun eigen muziekvideo's kunnen maken en delen. Ze kunnen zichzelf creatief uiten en hun eigen talenten ontdekken. Met LEGO onderdelen die voldoen aan strikte industrienormen, kunnen kinderen veilig spelen en hun verbeelding de vrije loop laten.

LEGO staat al sinds 1958 voor kwaliteit en veiligheid. Elk LEGO onderdeel wordt grondig getest en geanalyseerd om te voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen. Je kunt erop vertrouwen dat LEGO sets veilig en betrouwbaar zijn, zodat je urenlang kunt genieten van speelplezier.

Dus waar wacht je nog op? Pak je LEGO VIDIYO Bandmates set en start je eigen muzikale avontuur vandaag nog! Regisseer, produceer en speel de sterren van de hemel in je eigen muziekvideo's. Met LEGO VIDIYO is de muziekwereld van jou!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set43104

Alien DJ BeatBox

foto van lego set43102

Candy Mermaid BeatBox

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.