Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sportaccessoires 40375

De LEGO xtra Sportaccessoireset (40375) maakt het mogelijk om verschillende sporten na te spelen. Met hockeysticks, ski's, rolschaatsen en meer kunnen kinderen hun eigen sportwereld bouwen. Een perfect cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar, deze set biedt eindeloos speelplezier en de mogelijkheid om competities te organiseren. Bestel nu en laat het avontuur beginnen!

Waar is LEGO Sportaccessoires 40375 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Xtra sets

aantal lego stenen icoon
36
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40375
lego insiders punten icoon
30
punten

Ben je dol op sport? Met deze LEGO® xtra Sportaccessoireset (40375) vol actie haal je de sportwereld in huis! Deze speelset zit vol met verschillende LEGO sportattributen, zoals hockeysticks, doelen en een puck, rolschaatsen, een bouwbare schietschijf en boog, ski's en skistokken, helmen voor minifiguren en zelfs een trofee-element. Met al deze sportspullen kunnen kinderen urenlang plezier beleven aan het spelen van allerlei spannende sporten!

Deze LEGO xtra Sportaccessoireset is perfect voor creatieve kinderen die graag hun LEGO sets willen uitbreiden met sportplezier en -avonturen. De set biedt eindeloze mogelijkheden om verschillende coole en opwindende sporten na te spelen. Of je nu gek bent op hockey, skiën, rolschaatsen of boogschieten, met deze set kun je alles beleven! En natuurlijk is er ook een trofee voor de winnaar van het spel, dus je kunt zelfs je eigen competities organiseren.

Deze geweldige set is niet alleen leuk om alleen mee te spelen, maar ook perfect voor competitief sportplezier met vriendjes. Nodig je vrienden uit en organiseer je eigen mini-Olympische Spelen! Combineer deze set met andere LEGO sets en jullie hebben toegang tot een wereld van spannende nieuwe speelopties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hockeywedstrijd tussen de politie en de brandweer, of een ski-avontuur in een pretpark?

De LEGO xtra Sportaccessoireset (40375) bestaat uit 36 delen en is een prachtig cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar. Of het nu voor een verjaardag is of voor Kerstmis, deze set zal zeker voor veel speelplezier zorgen. En maak je geen zorgen, de set wordt geleverd met eenvoudig te volgen instructies, zodat zelfs jonge bouwers de set snel en vol vertrouwen in elkaar kunnen zetten.

Als je een echte LEGO fan bent en dol bent op sport, dan is deze LEGO xtra Sportaccessoireset een must-have! Haal je creativiteit naar boven en creëer je eigen sportwereld met behulp van de verschillende bouwbare attributen. Verzin je eigen regels en speel je favoriete sporten op jouw manier. En wie weet, misschien word jij wel de winnaar van de LEGO xtra Sportaccessoireset competities!

Kortom, met de LEGO xtra Sportaccessoireset (40375) haal je een wereld vol sportplezier en -avonturen in huis. Bouw je eigen hockeyveld, ski-piste of rolschaatsbaan en beleef eindeloos speelplezier met deze set. Maak je LEGO collectie compleet en voeg deze set toe aan je verzameling. Vergeet niet om je trofee te claimen als je de winnaar wordt van je eigen sportspel! Bestel nu de LEGO xtra Sportaccessoireset en laat het avontuur beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40309

Etensaccessoires

foto van lego set40341

LEGO® xtra zee-accessoires

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.