Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Unikingdom - Creatieve opbergdoos 41455

De LEGO set 41455 Unikingdom - Creatieve opbergdoos is een must-have voor Unikitty fans. Bouw je eigen Unikitty kasteel en speel met 17 bouwbare figuren. Ontdek nieuwe locaties en scènes, stimuleer je fantasie en ontwikkel je bouwvaardigheden. Haal deze set nu in huis en laat je creativiteit de vrije loop!

Waar is LEGO Unikingdom - Creatieve opbergdoos 41455 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Unikitty!™ sets

aantal lego stenen icoon
433
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41455
lego insiders punten icoon
337
punten

Speel je favoriete momenten na uit de vrolijkste, meest sprankelende en kleurrijke tv-serie die er bestaat met de geweldige LEGO® Unikitty™! 41455 Unikingdom - Creatieve opbergdoos! Stap in de creatieve wereld van Unikitty en ontdek de eindeloze mogelijkheden van bouwen en spelen. Met deze set creëer je niet alleen je eigen avonturen, maar bouw je ook het majestueuze Unikitty kasteel. Ben jij er klaar voor om je creativiteit de vrije loop te laten?

In deze set vind je maar liefst 17 bouwbare figuren, waaronder je favoriete personages zoals Unikitty, Prince Puppycorn, Feebee, Dinokerel en nog veel meer! Ook is er een figuur van Rick, die je kunt laten meespelen in al je avonturen. Bouw de personages stap voor stap volgens de heldere instructies en laat je verrassen door hun unieke kenmerken en persoonlijkheden. Geef ze een plekje in het Unikitty kasteel, het skatepark of de gezellige markt met bloemen- en hotdogkraam.

De speelplezier stopt hier niet. Deze creatieve opbergdoos bevat ook nog eens verschillende bouwlocaties waar je naar hartenlust kunt experimenteren. Laat je fantasie de vrije loop en bouw zelf nieuwe locaties en scènes uit de tv-serie. Word net zo creatief als Unikitty en ontdek nieuwe mogelijkheden met de vele LEGO stenen die in deze set zitten. Zo ontwikkel je niet alleen je bouwvaardigheden, maar krijg je ook steeds meer zelfvertrouwen naarmate de bouwwerken ingewikkelder worden.

Deze set biedt eindeloos speelplezier voor jonge Unikitty fans, maar ook voor volwassenen die nostalgische gevoelens krijgen bij het bouwen met LEGO. Zoek samen met je vrienden, broertjes, zusjes of ouders naar de beste plek voor het Unikitty kasteel en richt het helemaal naar jouw smaak in. Of maak een waanzinnig skatepark waar alle personages de coolste tricks kunnen laten zien. Met de Unikingdom - Creatieve opbergdoos ben je vrij om alles te bouwen wat je je maar kunt bedenken.

Voel je de creativiteit al borrelen? Dan heb je geluk! Deze set is niet alleen bedoeld voor urenlang speelplezier, maar ook voor het ontwikkelen van je fantasie en motorische vaardigheden. Laat zien wat je hebt gebouwd en deel je creaties met iedereen om je heen. Wie weet inspireer je anderen om ook hun bouwvaardigheden te ontdekken en nieuwe werelden te creëren.

Het Unikitty kasteel, het pronkstuk van deze set, is ca. 16 cm hoog, 17 cm lang en 6 cm breed. De gedetailleerde en kleurrijke elementen maken het kasteel extra speciaal en zorgen ervoor dat het perfect past bij de vrolijke en sprankelende sfeer van de tv-serie. Stel je voor hoe trots je zult zijn wanneer je het kasteel helemaal hebt opgebouwd en de personages een plekje hebt gegeven in hun nieuwe thuis.

Kortom, de LEGO® Unikitty™! 41455 Unikingdom - Creatieve opbergdoos is een must-have voor alle Unikitty fans, jong en oud. Laat je verbeelding de vrije loop, experimenteer met bouwen en creëer je eigen avonturen in het kleurrijke Unikingdom. Met deze set ontwikkel je je bouwvaardigheden, stimuleer je je fantasie en creëer je zonder twijfel je eigen stukje vrolijkheid en speelplezier. Wacht niet langer en haal de Unikingdom - Creatieve opbergdoos in huis om grenzeloos te bouwen en spelen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41451

Unikitty™ wolkenvoertuig

foto van lego set5005239

Unikitty™ Castle Room

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.