Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Unikingdom kermisplezier 41456

Beleef de vrolijke en kleurrijke wereld van LEGO Unikitty met set 41456 Unikingdom kermisplezier. Deze set bevat een werkende achtbaan, zweefmolen en botsauto's, samen met winkels en kraampjes. Met vijf bouwbare figuren biedt de set urenlang speelplezier. Ontdek de magie van het Unikingdom en creëer je eigen avonturen. Bestel nu en laat het avontuur beginnen!

Waar is LEGO Unikingdom kermisplezier 41456 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Unikitty!™ sets

aantal lego stenen icoon
515
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41456
lego insiders punten icoon
337
punten

Stap binnen in de vrolijkste, meest sprankelende en kleurrijke wereld van LEGO® Unikitty™! met de geweldige set 41456 Unikingdom kermisplezier. Deze set zit boordevol plezier en opwinding, met een werkende achtbaan, een zweefmolen en supercoole botsauto's die ervoor zorgen dat je je geen moment verveelt!

Deze set neemt je mee naar het Unikingdom, waar je kunt genieten van alle attracties die je maar kunt bedenken. Stap in de werkende achtbaan en voel de spanning als je naar beneden raast. Laat je betoveren door de zweefmolen en geniet van het prachtige uitzicht terwijl je ronddraait. En natuurlijk mogen de botsauto's niet ontbreken. Stap in een van deze stoere voertuigen en bots erop los met je vrienden!

Terwijl je van attractie naar attractie gaat, hoef je je geen zorgen te maken over verveling. Er is een winkel waar je allemaal leuke spullen kunt kopen en twee kraampjes waar je heerlijke versnaperingen kunt halen. Geniet van een bakje popcorn, een ijsje, een suikerspin of een verfrissend drankje. En als je even moet plassen, is er zelfs een wc aanwezig. Alles om ervoor te zorgen dat jij een fantastische dag beleeft!

De set bevat ook vijf bouwbare figuren, waaronder Dr. Fox™, Unikitty™, Prince Puppycorn™, Master Frown en Brock. En natuurlijk mag Rick™, een van de favoriete personages uit de tv-serie, niet ontbreken! Beleef samen met deze coole figuren een speciale en sprankelende dag vol avontuur en plezier.

Met de LEGO® Unikitty™! set 41456 Unikingdom kermisplezier beleef je urenlang speelplezier. Deze set is eenvoudig te bouwen en perfect om de magie en de sprankelende sfeer uit de tv-serie thuis na te bootsen. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk de leukste verhalen en avonturen.

De achtbaan is ongeveer 16 cm hoog, 40 cm breed en 23 cm diep. De zweefmolen met winkel is ongeveer 15 cm hoog, 15 cm breed en 17 cm diep. De botsauto's zijn elk ongeveer 5 cm hoog, 7 cm lang en 5 cm breed. En de schattige suikerspinkraam is ongeveer 10 cm hoog, 4 cm breed en 4 cm diep. Deze set zorgt dus niet alleen voor urenlang speelplezier, maar staat ook nog eens prachtig als decoratie in je kamer!

De LEGO® Unikitty™! sets zijn geliefd bij zowel jongeren als volwassenen. Ze zijn eenvoudig te bouwen en bieden urenlang speelplezier. Met deze set kun je je favoriete momenten uit de tv-serie naspelen en je eigen avonturen bedenken. Bouw het Unikingdom na en creëer je eigen sprookjesachtige wereld vol kleur en magie.

Kortom, met de LEGO® Unikitty™! set 41456 Unikingdom kermisplezier heb je alles wat je nodig hebt voor een dag vol vrolijkheid en plezier. Stap in de achtbaan, draai rond in de zweefmolen en bots erop los in de botsauto's. Haal heerlijke versnaperingen bij de kraampjes en geniet van de gezelligheid met je favoriete figuren uit de tv-serie. Deze set zorgt voor urenlang speelplezier en brengt de magie van het Unikingdom naar jouw eigen kamer. Bestel nu en laat het avontuur beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41451

Unikitty™ wolkenvoertuig

foto van lego set41455

Unikingdom - Creatieve opbergdoos

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.